Actie!

 70,99 incl. btw

Unieke foto op hout: robuust Vurenhout

Wil jij een foto op hout met een stoer uiterlijk? Kies dan voor een foto op vurenhout. Een foto op vurenhout heeft op het oog hetzelfde uiterlijk als een foto op steigerhout, waarbij de houtstructuur goed zichtbaar is. Kies jouw favoriete foto en laat deze op houten planken bedrukken met een dikte van 3,6 cm. De perfecte toevoeging aan een industrieel en karaktervol interieur.

Gepersonaliseerde wanddecoratie maken en tegelijk de natuur in huis halen? Maak dan jouw eigen foto wanddecoratie op vurenhout. Plaats een foto naar keuze op biologisch houten planken en laat het ruwe karakter van het hout een warme toevoeging vormen voor jouw interieur. 

Foto op houten planken

De foto op vurenhout wordt bedrukt op verschillende planken. Hierbij is de ruwere houtstructuur goed zichtbaar. Bij deze wanddecoratie zijn ook de noesten en naden van het hout zichtbaar in de foto print. Dat zorgt ervoor dat de wanddecoratie een stoere steigerhout look krijgt en toch warmte uitstraalt. De foto op vurenhout is zeer geschikt voor natuurfoto´s en foto´s zonder kleine essentiële details. Dit komt doordat de noesten van de houten planken op verschillende plekken terecht kunnen komen en hierdoor mogelijk details kunnen wegvallen. 

Foto op hout afdrukken

Laat een foto op hout afdrukken en haal daarmee een vleugje natuurlijke schoonheid in huis. Kies uit diverse afmetingen en maak de wanddecoratie die perfect afgestemd is op jouw interieur. Met een prachtige robuuste foto op vurenhout vertaal je eenvoudig herinneringen, kunstwerken of afbeeldingen naar een gepersonaliseerde wanddecoratie.

Foto op biologisch vurenhout

Bij wanddecoraties.nl hechten wij enorme waarde aan hoge kwaliteit materialen. Naast hoge kwaliteit, hechten wij ook waarde aan de herkomst van onze materialen. De verschillende houten latten waar de foto op vurenhout uit bestaat, zijn uitsluitend FSC goedgekeurde biologisch houten latten. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook verantwoord.

Oriëntatie

Liggend, Staand

Afmetingen

60x40cm

Winkelwagen
Scroll naar boven