Actie!

 28,99 349,99

Foto op plexiglas – Unieke kunst met een strakke uitstraling

Creëer eigentijdse kunst voor je interieur met onze foto’s op plexiglas. Haarscherpe details en intense kleuren geven je favoriete foto’s een verbluffende en glanzende uitstraling.

De pracht van foto’s op plexiglas

Foto’s op plexiglas zijn de perfecte manier om je favoriete momenten tot leven te brengen met een moderne en strakke uitstraling. De combinatie van hoogwaardige plexiglas en geavanceerde printtechnologie zorgt voor haarscherpe details en intense kleuren die je foto’s tot kunstwerken verheffen. Of je nu een prachtige natuurfoto, een gezinsportret, of een artistieke compositie hebt, foto’s op plexiglas tillen je interieur naar een hoger niveau. De meegeleverde afstandshouders en de natuurlijke doorschijnendheid van plexiglas geven de foto´s een mooie diepte.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Bij Wanddecoraties.nl gebruiken we alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat je foto op plexiglas lang meegaat en er altijd indrukwekkend uitziet. Het plexiglas dat we gebruiken is van topkwaliteit en dankzij de natuurlijke doorschijnendheid van plexiglas krijgen de foto’s op plexiglas een mooie diepte. Je kunt erop vertrouwen dat je kunstwerk zijn schoonheid behoudt, zelfs na jaren van tentoonstelling in je huis.

Eenvoudig bestellen en ophangen van jouw foto op plexiglas

Het bestellen van je foto op plexiglas bij Wanddecoraties.nl is eenvoudig en moeiteloos. Kies het gewenste formaat, upload je favoriete foto en laat ons de rest doen. Je foto wordt met zorg afgedrukt op het plexiglas, dat vervolgens wordt geleverd met alle benodigde ophangmaterialen. Het resultaat is een adembenemend kunstwerk dat je met trots in je huis kunt tonen. Het voordeel van plexiglas is dat het licht en sterk is: zo kun je zonder zorgen jouw foto op plexiglas ophangen.

Oriëntatie

Liggend, Staand, Vierkant

Afmetingen

100x70cm, 120x140cm, 120x80cm, 20x30cm, 30x20cm, 30x40cm, 40x30cm, 40x60cm, 60x40cm, 60x60cm, 60x90cm, 70x100cm, 80x120cm, 90x60cm

Winkelwagen
Scroll naar boven