Fotopanelen

Jouw foto in de beste kwaliteit op vinyl laten bedrukken? Kies dan voor een fotopaneel. De foto op vinyl wordt haarscherp bedrukt en daarna bevestigd aan een stevige aluminium plaat. Zo komen de kleurechtheid en scherpte van de foto optimaal naar boven.

Fotopaneel maken en laten bedrukken

De fotopanelen hebben een zeer luxueuze uitstraling en onderscheiden zich door de perfecte kwaliteit. Een afdruk op fotopaneel is daarom bijvoorbeeld ook erg populair bij exposities. De afdruk kan zo scherp worden bedrukt met behulp van de fotoprinter. De foto wordt op vinyl gedrukt en daarna stevig bevestigd aan de dibond plaat. De dibond plaat is 3 millimeter dik en bestaat uit 3 lagen van aluminium en kunststof. Het fotopaneel is dus niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens erg stevig.

Fotopaneel afwerking en ophangen

Het fotopaneel heeft een standaard matte afwerking. Wil je liever een glanzende afwerking? Ook dit is mogelijk, kies er dan voor om het fotopaneel met glanslaminaat te laten afwerken.

Het fotopaneel is erg lichtgewicht en kan daardoor worden opgehangen zonder dat er geboord hoeft te worden. Het fotopaneel wordt daarom ook standaard geleverd in combinatie met handige plakstrips. Hiermee kun je thuis het fotopaneel eenvoudig ophangen. Wil je liever dat het paneel niet direct tegen de muur geplakt zit? Kies dan voor een ander luxe ophangsysteem tegen een meerprijs. Het is tot slot natuurlijk ook nog mogelijk om het paneel neer te zetten.

Winkelwagen
Scroll naar boven