Actie!

 68,99 incl. btw

Foto op aluminium

Ben jij op zoek naar muurdecoratie die perfect past in een industrieel interieur? Dan is een foto op aluminium de juiste keuze. Hierbij wordt de foto bedrukt op een geborstelde aluminiumplaat. Doordat de plaat is geborsteld ontstaat een grove structuur, die een mooie industriële look heeft. Let op: witte kleuren in de foto worden NIET op de aluminium plaat geprint, maar krijgen automatisch de kleur van de aluminium plaat. Hierdoor ontstaat een uniek effect en een soort stoere weerspiegeling van het metaal.

Hoe hang je een foto op aluminium op?

Wanneer je een foto op aluminium laat bedrukken, ontvang je altijd een gratis ophangsysteem. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten ophangsystemen. Waarbij je kunt kiezen om de aluminium plaat direct tegen de muur te bevestigen of een afstand tussen de wanddecoratie en de muur te bewaren.

Aluminium foto inlijsten

Wil je liever je foto op aluminium laten bedrukken en meteen laten inlijsten? Voeg dan een baklijst toe aan de bestelling. Deze baklijst wordt dan na het bedrukken van foto op de aluminium plaat, aan de foto bevestigd. De baklijst wordt gemaakt van écht hout en is verkrijgbaar in houtkleur en zwart hout.

Foto op aluminium in diverse formaten

Wil jij jouw eigen wanddecoratie maken met een foto op aluminium? Dat kan eenvoudig via de online editor. Upload jouw favoriete foto en kies een van de diverse formaten. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende ophangsystemen en is het mogelijk om de wanddecoratie te laten inlijsten.

Oriëntatie

Liggend, Staand

Afmetingen

70x50cm

Winkelwagen
Scroll naar boven