Foto op Canvas

Misschien wel de meest bekende manier in Nederland om een foto te laten bedrukken is op canvas. Deze methode waarbij een foto wordt gedrukt op een linnen canvas doek, zorgt voor de meest heldere kleuren en de beste kwaliteit. Daarnaast wordt een foto op canvas altijd gemaakt van 100% katoen.

Foto op canvas zelf maken

Is een wanddecoratie op canvas helemaal jouw ding? Kies dan een mooie foto of afbeelding die je op het canvas wil laten bedrukken. Open de editor en upload jouw foto. Is jouw canvas helemaal naar wens? Plaats jouw bestelling en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag. De foto wordt gedrukt op het doek met de beste kleurkwaliteit. Vervolgens wordt de foto op canvas door middel van handwerk strak om een houten frame gespannen. Dit is de laatste stap om ervoor te zorgen dat jouw foto het mooiste naar voren komt. De canvas wordt netjes verpakt en is direct klaar om op te hangen.

Canvas bestellen met of zonder lijst

Een canvasdoek is muurdecoratie die direct geschikt is om op te hangen. Echter is het ook mogelijk om een canvas met lijst te bestellen. Bij canvas met lijst wordt er een houten baklijst aan jouw foto op canvas bevestigd. Zo krijg je een chique uitstraling en daarnaast geeft het jouw canvas extra stevigheid. De baklijsten zijn gemaakt van écht hout en te bestellen in een houtkleur en zwart.

Waar rekening mee houden bij het maken van een foto op linnen

Canvas heeft een andere structuur dan een wanneer je een foto op papier zou laten bedrukken. Een canvas doek is gemaakt van écht linnen en dat zorgt voor een grovere structuur. Hierdoor kan het zijn dat wanneer je een foto met donkere kleuren wilt laten bedrukken het op het canvas doek nog iets donkerder uitvalt, houdt hier dus rekening mee.>

Daarnaast wordt de gehele canvas doek bedrukt, dat geldt dus ook voor de zijkanten van het canvas. Wil jij jouw foto op canvas gedrukt hebben en geen witranden aan de zijkant? Zorg dan dat de foto in de editor over de stippellijnen geplaatst wordt.

Kan een bedrukt canvas doek ook buiten?

Een foto op canvas wordt gedrukt op katoen. Hierdoor is een canvas niet 100% waterdicht en uv bestendig. Daarom raden wij niet aan een canvasdoek buiten op te hangen. Ben je op zoek naar een foto muurdecoratie  die geschikt is voor buiten? Kies dan voor een tuinposter.

Winkelwagen
Scroll naar boven