Het team achter Wanddecoraties.nl

Over ons

Over het wanddecoraties.nl team

Bij Wanddecoraties.nl kun je de leukste en uniekste wanddecoraties helemaal zelf ontwerpen. Laat jouw favoriete foto of quote op een keramisch tegeltje, canvas doek of op ander prachtig materiaal drukken. Van hout en plexiglas tot aluminium en kurk. Bekijk wat het mooiste past bij jouw interieur, maak een mooi ontwerp en wij regelen de rest! Met ons enthousiaste team doen we er alles aan om jouw bestelling tot in de puntjes uit te werken. We werken uitsluitend met premium producten en drukken de ontwerpen direct en met precisie op het materiaal.

Als je op werkdagen voor 11 uur ‘s ochtends bestelt, wordt jouw product dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Wil je een grotere oplage bestellen als zakelijke bestelling of cadeau? Neem dan contact met ons op. Dan maken we een factuur op maat.

  • Kwaliteitsgarantie: Wij zorgen ervoor dat jouw product voordat het wordt verzonden altijd eerst deskundig wordt gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten.
  • Beste prijsgarantie: Als specialist in bedrukte wanddecoratie zijn we in staat om ons product te leveren van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, hierdoor betaal je nooit te veel.
  • Zorgvuldig verpakt: Wij zorgen er altijd voor dat jouw persoonlijke producten met de grootste zorg worden ingepakt en verzonden.