Actie!

 24,99 incl. btw

Foto op dibond

Laat jouw foto strak en ultra scherp bedrukken op dibond. Bij een foto op dibond wordt de foto afgedrukt op één stevige aluminium plaat. Hierachter wordt een kunststof laag aangebracht van 3 mm dik en deze wordt afgesloten met een tweede aluminium plaat aan de achterzijde. Met een foto op dibond kun je de hoge afdrukkwaliteit bereiken en tegelijkertijd is het een zeer glad en stevig materiaal. Hiermee kun je in een wanddecoratie aan jouw interieur toevoegen die er strak en toch warm uitziet

Foto afdrukken op aluminum

Wil jij graag een foto toevoegen aan je interieur bijvoorbeeld van je gezin, huisdier of geliefde? Een foto op dibond wordt vaak gebruikt in galerijen doordat het materiaal is dat haarscherp kan worden bedrukt. Vooral als je op zoek bent naar een muurdecoratie die strak is en er professioneel uitziet, is een foto afdrukken op aluminium een goed idee.

Waar rekening mee houden bij bedrukken op dibond?

Een foto op dibond wordt altijd bedrukt met een witte toplaag. De witte toplaag zorgt ervoor dat de witte kleuren in de foto ook zichtbaar zijn op de afdruk. Verder zie en voel je niks van deze toplaag. Heb jij een foto met veel wit en kleur, kies dan voor een foto op de bond. Dit materiaal zorgt er namelijk voor dat de kleuren in de foto natuurlijk en helder overkomen.

Foto op dibond laten inlijsten

Dibond kan op verschillende manieren worden opgehangen zonder te boren. Zo krijg je altijd gratis plakstrips bij je bestelling. Deze plakstrips worden vooraf in de fabriek al bevestigd. Zo is jouw foto op dibond direct klaar om opgehangen te worden. Wil jij liever een luxueuze uitstraling? Kies dan voor de optie om de foto op dibond in te laten lijsten. Dan wordt er in de fabriek een houten baklijst aan de wanddecoratie bevestigd. Hierbij is er de keuze uit een houten en zwart houten lijst.

Oriëntatie

Liggend, Staand, Vierkant

Afmetingen

30x20cm

Winkelwagen
Scroll naar boven