Foto op tuinposter

Een mooie foto laten bedrukken om buiten op te hangen? Maak dan je eigen tuinposter, laat de foto drukken op een stevig zeildoek. Kies voor stevige ringen of zeilklemmen om jouw tuindoek te bevestigen.

Tuinposter met eigen foto maken

Ontwerp jouw eigen tuinposter met eigen foto of afbeelding. De poster is geheel naar wens aan te passen. Let op: de tuinposter wordt gemaakt van grovere materialen, dat kan ervoor zorgen dat donkere foto’s nog net wat donkerder ogen wanneer het wordt bedrukt op de tuinposter. Daarnaast kan het zijn dat kleurtinten die veel op elkaar lijken eerder overvloeien dan op papier, dit heeft effect op het resultaat. Houd met deze punten rekening bij het maken van de tuinposter.

Tuinposters van hoge kleurechtheid, UV- en waterbestendig

De posters voor in de tuin kunnen worden besteld in diverse formaten. Alle formaten zitten tussen de 50x50cm en 200x150cm en worden vierkant of liggend aangeboden. Tuinposters zijn speciaal gemaakt om buiten opgehangen te worden. Daarom zijn de doeken altijd UV- en waterbestendig, wel zo handig als ze buiten hangen.

Hoe kun je een tuindoek met foto ophangen?

De tuindoeken met foto kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Zo is het mogelijk om te kiezen voor ophangringen of zeilklemmen. Heb je gekozen voor ringen? Dan wordt de poster voorzien van ringen in de fabriek en kant en klaar geleverd. De poster is vervolgens met touw of elastiek aan een muur of schutting te bevestigen. Vind je ringen niet mooi? Kies dan voor de optie geen ringen en hang de poster op door middel van klemmen. De klemmen kunnen op ieder gewenst punt worden bevestigd en aan de klemmen kunnen dan weer de touwen en/of elastieken worden bevestigd.

Winkelwagen
Scroll naar boven