Tegeltjes bedrukken

Een écht keramisch tegeltje laten bedrukken? Maak jouw eigen tegeltje met hoge kleurintensiteit. Kies voor een tegel met foto of spreuk.

Maak jouw tegeltje met foto of spreuk

Je kent ze vast; die leuke Delfts Blauw tegeltjes met leuke spreuken. Al jarenlang een prachtige wanddecoratie die past in ieder interieur. Ontwerp nu jouw eigen tegeltje met foto, afbeelding of tekst en laat deze bedrukken op een hoogwaardige kwaliteit keramisch tegeltje. De tegeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo heeft een standaard tegeltje een afmeting van 15x15cm, maar zijn er ook XL tegeltjes, hexagon tegeltjes, rechthoekige tegeltjes.

Waar rekening mee houden als je een tegeltje laat bedrukken?

Een tegeltje wordt bedrukt op écht keramiek. Het is daarom ook enkel geschikt ter decoratie. Een standaard tegeltje kan dan ook niet tegen vocht of krassen en heeft een matte afwerking. Hang het tegeltje op met een plakhanger, zo kun je er nog jaren plezier van hebben. Wil je het bedrukte tegeltje schoonmaken? Dat kan het beste door het tegeltje voorzichtig af te nemen met een plumeau of iets soortgelijks.

Tegeltje laten bedrukken in HD kwaliteit

Wil je een tegeltje dat wel bestand is tegen krassen en vocht? Kies dan voor de HD variant. Dit tegeltje kun je afnemen met een vochtige doek, gebruik hiervoor enkel water en geen schoonmaakmiddel zodat de print niet wordt beschadigd. Een HD tegeltje heeft een hogere kleurintensiteit en bevat een glanzende afwerking.

Winkelwagen
Scroll naar boven