Tegels met lijst

Bundel verschillende tegeltjes gemaakt van keramiek in een écht houten baklijst. Laat nu vier tegeltjes bedrukken en direct inlijsten in een robuuste lijst. Super leuk met meerdere foto’s of teksten.

Foto bedrukken met lijst voor tegeltjes

Of je nu Delfts Blauw tegeltjes met spreuken wil bedrukken of liever een persoonlijke fotocollage maakt, met de tegels in lijst is alles mogelijk. De tegeltjes met een bedrukking naar keuze worden in de fabriek bevestigd aan de lijst. De tegellijst is een baklijst met een afmeting van 30x30cm. De tegellijsten zijn verkrijgbaar is zwart en houtkleur. De tegeltjes worden gemaakt van écht keramiek en hebben een afmeting van 15x15cm.

Hoe hang ik mijn tegels in lijst op?

De tegeltjes worden stevig vastgemaakt aan de lijst, hierdoor kunnen deze niet meer loslaten van de lijst. De baklijst wordt om de tegeltjes heen bevestigd en steekt aan de achterkant een stukje uit, net als bij een schilderij. Je kunt de tegeltjes in lijst dus eenvoudig ophangen aan de muur, aan een schroef of iets dergelijks. Daarnaast kun je doordat de lijst erg stevig is er ook voor kiezen om de lijst met tegeltjes ergens neer te zetten. De lijst blijft op zichzelf staan en is daarom dus ook erg geschikt voor op een kast of de schouw.

Winkelwagen
Scroll naar boven