Foto poster

Een foto, zo mooi dat het eigenlijk aan de muur zou moeten hangen? Maak er dan jouw eigen foto-poster van. De posters worden standaard gedrukt op zwaar papier met een lichte glans. En daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een luxere afwerking met UV-hoogglans. Hierbij wordt de poster voorzien van een extra laag, wat zorgt voor een egaal luxe glanseffect.

Je eigen foto poster maken

Laat foto’s van mooie momenten vergroten en maak er binnen een handomdraai een poster van. Foto-posters passen in ieder interieur, of je nu een moderne of vintage stijl hebt, posters kun je helemaal naar eigen stijl aanpassen. De posters worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit dik papier en bedrukt met een mooie glanzende afwerking.

Grote en kleine posters bedrukken

Posters kunnen worden bedrukt in diverse formaten. Kleine posters zijn erg leuk om op te hangen en neer te zetten. Deze kleinere muurposters zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat zowel staand als liggend.

Grote muur posters zijn een échte eyecatcher voor in jouw interieur. Laat een grote poster bedrukken in A2, A1 of A0 formaat en kies voor staand of liggend. Daarnaast is het bij grote posters mogelijk om te kiezen uit verschillende papiersoorten zoals mat, satin en hoogglans. Wil je naast een goede papiersoort ook nog de beste afwerking? Kies dan voor premium afwerking. De poster wordt dan gedrukt op nog dikker papier en in 12 kleuren. Dit zorgt ervoor dat de kleuren nog beter overkomen.

Muurposters inlijsten

De posters worden standaard geleverd in een koker of een platte verzenddoos, afhankelijk van het formaat. Wil jij jouw poster een mooi plekje in huis geven? Overweeg dan om de poster in te lijsten of te voorzien van latjes. Hierdoor blijft de poster mooi recht en kun je er nog jaren plezier van hebben. Bekijk de verschillende opties per formaat.

Winkelwagen
Scroll naar boven