Foto op plexiglas

Heldere kleurenen een scherpe bedrukking direct op de plexiplaat. Een bedrukking op plexiglas geeft jouw foto een unieke diepte en 3D-effect. Een foto op plexiglas is zeer geschikt voor scherpe foto’s die door de hoogwaardige bedrukking, haast tot leven komen.

Foto op plexiglas bedrukken

Laat jij een foto bedrukken op glas? Foto’s bedrukt op glas blijven jarenlang mooi. Plexiglas wanddecoraties zijn daarom een erg duurzame keuze. Een foto op plexiglas wordt bedrukt op een transparante thermoplastische kunstplaat. Deze vorm van glas wordt ook wel acrylglas genoemd. Plexiglas is dus in feite geen echt glas, maar geeft wel hetzelfde effect als echt glas. Het voordeel van plexiglas is dat het veel lichter is van gewicht en ook nog eens super sterk is. De foto op plexiglas wordt bedrukt op een plaat van 5 millimeter dik en dat maakt dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het kapot valt.

Hoe kan je het beste plexiglas ophangen?

Plexiglas kan op verschillende manieren worden opgehangen. De populairste manier om plexiglas te bevestigen is met afstandhouders. Deze kunnen optioneel aan de bestelling worden toegevoegd. De afstandhouders zorgen ervoor dat er tussen het plexiglas en de muur een kleine ruimte ontstaat. Omdat de plexiplaat niet direct tegen de muur hangt kan er een klein beetje licht door het materiaal heen schijnen. Door het licht ontstaat er schaduw, wat het bijzondere diepte-effect geeft.

Plexiglas met lijst bestellen

Daarnaast is het ook mogelijk om de foto op plexiglas in te laten lijsten met een baklijst. De baklijst wordt in de fabriek aan het plexiglas bevestigd. De baklijsten zijn verkrijgbaar in hout en zwart houten kleur. Ook bij de baklijst hangt het plexiglas niet direct tegen de muur en is het diepte-effect zichtbaar. Kies jouw favoriete ophangsysteem tijdens het plaatsen van de bestelling.

Winkelwagen
Scroll naar boven