Foto op kurk

Wil jij een foto laten bedrukken op duurzaam en uniek materiaal? Laat dan een foto op kurk bedrukken. En maak eenvoudig je eigen prikbord. Voor de foto op kurk wordt gebruik gemaakt van 100% gerecycled kurk van 6 mm dik.

Kurk wanddecoratie maken

Een foto op kurk past perfect in een industrieel interieur. De kurkplaat is uniek door de wisselende structuur en heeft een stoere uitstraling. Wil jij dat jouw foto goed naar voren komt op de kurk wanddecoratie? Kies dan voor de optie om een witte deklaag toe te voegen. Door deze laag komt de foto of afbeelding op de kurk beter naar voren. Houd er tevens rekening mee dat kurk inkt absorbeert en het daardoor niet mogelijk is om heel helder zwart af te drukken. Afbeeldingen of foto’s met een transparante achtergrond kunnen niet met een deklaag worden geprint.

Landkaart prikbord op kurk

Heb jij altijd al een wereldkaart op kurk willen hebben? Kies dan eenvoudig het thema wereldkaart in de editor en maak jouw eigen prikbord met wereldkaart. Prik punaises in de kurk van plekken waar je bent geweest en houdt de reisherinneringen bijeen op één wanddecoratie. Door het duurzame materiaal kun je hier nog jaren plezier van hebben.

Winkelwagen
Scroll naar boven