Huisnummerbord

Wil jij een origineel huisnummerbord ontwerpen? Maak dan nu jouw eigen huisnummerbord met naam op plexiglas of dibond. Geschikt voor buiten en inclusief ophangsysteem.

Huisnummerbord met naam ontwerpen

Wil jij jouw eigen huisnummerbord ontwerpen met voornamen, familienaam, bedrijfsnaam of naam van de stichting? Maak dan nu jouw eigen ontwerp eenvoudig in de online editor. Kies een thema en verander enkel de naam of personaliseer het bordje volledig naar wens. Voeg eventueel ook een foto van de bewoners of een afbeelding toe.

Plexiglas of dibond huisnummerbord maken

Wanneer je zelf een huisnummerbord gaat maken kun je kiezen tussen twee verschillende materialen; plexiglas en dibond. Beide materialen hebben ronde hoeken en worden afgedrukt op een bordje van 20x18cm. Of je nu kiest voor Plexiglas of dibond, huisnummerbordjes worden altijd geleverd inclusief gratis ophangsysteem.

Plexiglas huisnummerbord

Plexiglas oogt als echt glas, maar is sterker en lichter van gewicht. Het breekt minder snel en is gemaakt van kunststof. Het huisnummerbord van Plexiglas wordt vanaf de achterkant bedrukt. Met het ophangsysteem wordt het huisnummerbord van Plexiglas een klein stukje van de muur af bevestigd. Hierdoor krijgt het wanneer er een beetje licht doorheen schijnt een bijzonder 3D effect.

Dibond huisnummerbord

Een huisnummerbord gemaakt van dibond bestaat uit drie lagen. Twee aluminium lagen met een kunststof binnenlaag. Dibond is licht van gewicht en zeer geschikt om buiten op te hangen. Dit materiaal is namelijk UV- en waterbestendig en overleeft alle temperaturen. Met het handige ophangsysteem is een huisnummerbord gemaakt van dibond gemakkelijk aan de muur te bevestigen.

Winkelwagen
Scroll naar boven