Foto op Dibond

Een foto laten afdrukken met een zeer scherpe kwaliteit? Kies dan voor een foto op dibond. Bij een foto op dibond wordt jouw foto bedrukt op een stevige en toch dunne aluminium plaat.

Wat is een foto op dibond?

Bij een foto op dibond wordt jouw bestelling bedrukt op een aluminium plaat. Deze plaat wordt bevestigd aan een tweede plaat (de binnenkant) met hard kunststof. De binnenkant is 3 mm dik en zwart van kleur. Als laatste wordt de achterkant van de wanddecoratie vervolgens bevestigd aan de binnenste kunststof plaat. Zo heb je uiteindelijk twee aluminium platen met een kunststof binnenkant. Bij een foto op dibond wordt dus enkel de voorste plaat bedrukt. Deze muurdecoratie is zeer geschikt als je op zoek bent naar een strakke wanddecoratie.

Hoe hang je een foto op dibond op?

Een foto op dibond wordt op aluminium bedrukt. Aluminium is een glad materiaal dat ervoor zorgt dat je het niet zomaar aan een spijker kunt ophangen. Wanneer je een foto op dibond laat bedrukken ontvang je daarom altijd gratis plakstrips. De plakstrips worden in de fabriek alvast aan de wanddecoratie bevestigd, hierdoor hoef je thuis enkel de beschermlaagjes te verwijderen. De foto op dibond is daarna direct klaar om opgehangen te worden.

Winkelwagen
Scroll naar boven