Foto op aluminium

Foto laten bedrukken op een geborstelde aluminiumplaat? Een robuuste, metalen look wanddecoratie altijd geleverd inclusief gratis plakstrips.

Wat is geborstelde aluminium?

Geborstelde aluminium is een aluminium plaat met een grovere structuur. De plaat is 3 mm dik en gemaakt van stevig materiaal. Deze plaat wordt bedrukt met foto en doordat het geborsteld is krijgt de foto een metalen look. Bij een foto op geborstelde aluminium worden de witte kleuren niet geprint. De normaal witte kleuren vullen dan automatisch met de metaalkleur van de aluminium plaat. Hierdoor ontstaat een stoer uiterlijk en zeker met zwart wit foto’s geeft dit een speciaal effect.

Foto afdrukken op aluminium en inlijsten

Kies jouw eigen foto en pas deze naar wens aan in de editor. De foto op aluminium wordt altijd geleverd inclusief gratis plakstrips. Deze worden in de fabriek aan het aluminium bevestigd. Wil je liever een ander ophangsysteem? Bekijk dan de verschillende opties zoals een luxe of zwevend ophangsysteem tegen een meerprijs. Wil je de stoere muurdecoratie een luxueuze uitstraling geven? Kies er dan voor om de foto op aluminium in te laten lijsten. 

Winkelwagen
Scroll naar boven